Kunsthåndverksbilder

Tofteloftets kunsthåndverksbilder leveres hovedsakelig i to formater – fotofat og brettebilder. Både brettebilder og fotofat lages i utgangspunktet i begrensa opplag på maksimalt 30 eksemplarer. Alle bildene håndsigneres, nummereres og leveres i spesialesker – fiks ferdige til å henge på veggen. Motivene her på nettsida finnes enten på lager eller kan bestilles direkte. Andre motiver utarbeides på oppdrag.

Er du interessert i å kjøpe eller bestille bilder av Tofteloftet, så ta kontakt. Enten det frister å kjøpe kunsthåndverksbildene vi allerede har laga eller få spesialprodusert motiver i ønska opplag og teknikk, så er det såpass mange detaljer vi må bli enige om at vi ikke har laga en standardisert nettbutikk, men ber deg ta kontakt på telefon eller epost.

Ta kontakt: epost: firmapost@tofteloftet.no tlf: se Kontaktinfo


Den unike fortellinga om formatene finner du under fanen "Hva er greia?"


Framfor å fotografere bildene, presenterer vi på hjemmesida hvert motiv enkelt i PDF-format. Selve fasongen som fotofatet og brettekonstruksjonen og de ulike trykkteknikkene og rammeløsningene tilfører  må man da dikte inni nettopplevelsen.

Men sånn er det fremdeles med internett – det blir aldri helt som virkeligheten.

Leveringsbetingelser:
Bildene kan hentes, leveres eller sendes i posten og betales via faktura. Lagervare leveres i løpet av maks 15 virkedager. Andre leveringer og spesialbestillinger etter avtale.

Fotofat Brettebilder